Més parades i més productors a la Fira de l’Embotit d’Olot 2013

fira_embotit_2012

fira_embotit_2012Arriba una nova edició de la Fira de l’Embotit. Enguany comptarà amb 90 parades, unes deu més que l’any passat, i s’intenta incentivar la relació directa entre productor i client per tal de donar prestigi a la Fira. Una de les novetats és la introducció d’un producte convidat, en aquest cas, el formatge Idiazábal del País Basc. 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’embotit és un dels productes més característics de la Garrotxa, i les cerveses i els formatges l’acompanyen per tal de compondre la Fira de l’embotit, un esdeveniment que tindrà lloc aquest cap de setmana a Olot. Aquest any s’ha volgut introduir més parades, i s’arribarà als 90 punts de venda; també creix el nombre de productors presents a la fira fins arribar als 23, diferenciats de les parades dels intermediaris. Aquesta separació persegueix un objectiu: que la Fira guanyi prestigi en el camp. 

Una de les novetats de l’edició d’aquest 2013 és la introducció d’un producte convidat. Aquest any és el formatge Idiazábal, del País Basc. A més, fins a 30 activitats completaran la Fira de l’embotit, com l’obra de teatre ‘Celestina, la tragicomedia’, d’Atalaya Teatre, o concerts com el de presentació del darrer disc d’Antònia Font, ‘Vostè és aquí’. Completen la Fira les demostracions de cuina, els tallers, una matança del porc, actuacions de màgia o una marxa popular.