Una forta tempesta d’aigua i calamarsa cobreix de blanc diversos municipis de la Garrotxa

pedregada

pedregada

Una forta tempesta ha afectat aquest dimarts a la tarda diferents municipis de la Garrotxa, sobretot els que estan situats cap a la banda est com Castellfollit de la Roca, Argelaguer i Besalú. Però també altres localitats com la mateixa ciutat d’Olot o la Vall de Bianya. En alguns casos, com el de la capital de la Garrotxa, s’han recollit 5 litres per metre quadrat. Més que la quantitat d’aigua és la pedra que ha acompanyat la tempesta.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Al voltant de les sis de la tarda alguns conductors que circulaven per l’A-26 a l’alçada de Castellfollit de la Roca han hagut d’aturar els seus vehicles per la manca de visibilitat. Una vegada passada la pedregada l’entorn ha quedat completament blanc, com si es tractés de neu. La previsió meteorològica indica que de cara a les properes hores es poden tornar a repetir aquests fenòmens que localment poden ser molt intensos.

Deixa un comentari