Olot Televisió i AraGirona.cat signen un conveni de col·laboració per compartir continguts

conveni_OTV_ara_Girona

conveni_OTV_ara_GironaOlot Televisió i el dirai digital Aragirona.cat han decidit unir esforços a través de la signatura d’un conveni de col·laboració. A través d’aquest acord, Olot Televisió es compromet a cedir els continguts elaborats pel departament d’informatius AraGirona.cat. L’acord, que es mantindrà per un període d’un any amb possibilitat de prorrogar-se un any més, ha de permetre que els vídeos d’Olot Televisió es visualitzin al web d’AraGirona.cat amb intenció de dotar de més visibilitat i incrementar els continguts d’ambdós mitjans de comunicació respectivament.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El conveni respon a la voluntat d’Ara.girona de guanyar presència a la Garrotxa i, per part d’Olot Televisió, guanyar més visibilitat a les comarques de Girona. el director d’AraGirona.cat, Marc Estarriola, ha destacat la qualitat dels informatius de la cadena local de la Garrotxa, assegurant que “en els darrers anys s’ha convertit en la televisió de referència a la demarcació de Girona”.

 

Deixa un comentari