Reprenen la regulació de l’accés de vehicles de motor a l’Alta Garrotxa

barrera_sadernes_bo

barrera_sadernes_boLa regulació de l’accés de vehicles de motor a l’Alta Garrotxa, a través de Sadernes, es reprendrà aquest divendres.Com l’any passat, es tancarà la pista en direcció a Riu i Sant Aniol d’Aguja les 24 hores del dia dels caps de setmana i festius des d’aquest divendres i fins al 15 d’octubre, i quedarà tancada les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana durant els mesos de juliol, agost i setembre.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

En aquest accés, només podran entrar-hi els vehicles que disposin d’autorització del Consorci o dels ajuntaments de Sales de Llierca i de Montagut i Oix, com per exemple els veïns. La resta de vehicles s’hauran de deixar als aparcaments que hi ha a Sadernes. Fins al 2011 es regulava l’accés amb el personal contractat del punt d’informació de Sadernes, que tancaven la pista quan ja hi havien entrat prou vehicles. Arran de les retallades pressupostàries es va eliminar la figura de l’informador i ara el trànsit es talla a través d’una barrera permanent durant les hores de restricció de l’accés. El tancament té com a objectiu impedir la presència massiva de vehicles de motor al principal corredor d’entrada a l’Espai d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa, una circumstància que es produeix habitualment a partir de Setmana Santa i durant bona part de l’estiu.

Deixa un comentari