Signen un conveni per coordinar el voluntariat de la Garrotxa

voluntaris_gtx

voluntaris_gtxL’Ajuntament d’Olot i Creu Roja Garrotxa han signat, per setè any consecutiu, el conveni per portar a terme el pla de voluntariat a la comarca, un acord que té un cost per al consistori de 15.000 euros. Aquest pla s’encarrega de mobilitzar i organitzar els diferents voluntaris que hi ha a la Garrotxa.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

Actualment, hi ha més de sis-centes persones que fan de voluntaris a la Garrotxa. Per tal d’organitzar-los, l’Ajuntament d’Olot ha signat un conveni amb Creu Roja Garrotxa perquè l’entitat gestioni el servei d’informació i coordinació de voluntariat. És el setè any consecutiu que es firma aquest acord, i aquest 2013 es destinen 15.000 euros per dur a terme el pla de voluntariat.

 

El perfil majoritari del voluntari a la Garrotxa és el d’una dona entre 40 i 50 anys, amb un nivell d’estudis primaris, i laboralment activa. També s’ha detectat un increment de voluntaris joves en els darrers anys. Amb aquest pla, l’àrea d’atenció a la comunitat del Consorci d’Acció Social mobilitza els voluntaris a través de la borsa de col·laboradors que coordina Creu Roja. Algunes de les activitats on participen aquests voluntaris són el Recapte d’Aliments, la Trailwalker o la Marató de sang.

Deixa un comentari