Salvador Cardús: “El procés sobiranista no té retorn”

cardus

cardusAhir al vespre, el cercle EURAM Garrotxa va organitzar una conferència per a la qual, va convidar el sociòleg i doctor en Ciències Econòmiques Salvador Cardús. L’objectiu de la conferència era aconsellar als ciutadans sobre com han d’afrontar el procés sobiranista de Catalunya i informar-los sobre com pot afectar-los a nivell social, laboral, relacional o comercial. Salvador Cardús creu que el procés sobiranista no té punt de retorn i seguirà endavant, perquè els polítics catalans ja no estan per acceptar una proposta de pacte fiscal.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

De fet, cardús creu que la independència de Catalunya és qüestió de mesos. És conscient que la separació d’Espanya no es farà de forma amistosa, però diu que Espanya no pot anar més lluny amb la seva pressió i que haurà d’acabar entenent la ruptura.

 

 

Deixa un comentari