El concert de Rams del duo Harmony, ajornat fins el 21 d’abril

duoharmony

duoharmonyEl concert del duo olotí Harmony -que formen la soprano Ariadna Casabó i el pianista Marc Romero-, previst per la diada de Rams a l’església de Sant Esteve, ha estat ajornat fins el dia 21 d’abril per motius de salut de la cantant.

Fes clic aquí per veure l’entrevista amb el duo Harmony al MAC Exprés

En Marc i l’Ariadna són dos joves músics olotins que fa tres anys van unir forces per fer concerts plegats, i actuaran per primer cop en un lloc emblemàtic de la seva ciutat com és l’església de Sant Esteve, amb la dificultat afegida de l’acústica. Serà un concert de cant i piano on trobarem els grans referents de la música clàssica: Mompou, Puccini, Mozart, Granados i Manuel de Falla. Les entrades anticipades tenen un preu de 8 euros i poden comprar-se a Can Trincheria.

 

Deixa un comentari