Emoció a la Tercera Divisió en la recta final de la temporada

ueolot_gol

ueolot_golA Tercera una setmana més l’Olot exhibia les seves millors armes a la Garrotxa, i segueix liderant la taula amb un estret marge, tres punts, sobre l’Europa que guanyava al Cornellà i pispava la segona posició als de Jordi Roger. La jornada ens deixa diversos empats en la lluita per la fase d’ascens i per eludir el descens. Igualades que obren un tram final trepidant. 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El Vilafranca s’avançava a Olot després d’una errada del porter Óscar Fornés que aprofitava Puchi. Els penedesencs mantenien l’avantatge durant 26 minuts, quelcom que només havia aconseguit fins ara el Gavà, que va aguantar 7 minuts… Abans del descans Marc Francolí, de falta, igualava per als garrotxins. A la represa els de la Garrotxa feien un pas endavant i Carlos Martínez, amb el vintè gol del curs, capgirava el marcador de cap. El davanter iguala el registre golejador que va aconseguir el curs passat al Terrassa. Al tram final Ivan Cristino certificava el quinzè triomf en 15 partits del líder a casa, un bagatge que manté els de Bañuelos al capdavant de la taula. Per a l’objectiu de la quarta plaça es trobaven al Tarragonès la Pobla i el Figueres. Els empordanesos s’avançaven a la primera meitat amb el gol de Pol Compte, però Fran Carbia establia la igualada final al segon temps. És la quarta jornada consecutiva en què marca el menut davanter grana. Els dos equips veuen com el Manlleu s’allunya a la taula. Un altre aspirant a treure el cap a la fase d’ascens, la Rapitenca, empatava a casa. El Gavà sortia amb atreviment a la Devesa, i s’avançava gràcies a Oriol González. L’alegria durava poc, ja que Gerard Boira, en pròpia porteria, empatava per als ebrencs poc després. A la part baixa el Palamós esperava sortir del descens amb un triomf davant el Castelldefels. L’arrencada amb empenta palamosina es veia premiada amb el gol de Cristian Venzal. A la represa, però, els mariners buscaven l’empat i el trobaven en un penal convertit per Alex Cano.

 

 

Deixa un comentari