La 8a edició de l’Olot.doc finalitza amb més de 1.600 espectadors

olotdoc_balan_521

olotdoc_balan_521La vuitena edició de la Mostra Internacional de Documentals ha gaudit de més de 1400 espectadors, més de 1600 si se sumen els estudiants dels centres educatius de la Garrotxa que van assistir a la programació de l’Aula.doc. L’organització ha agraït la implicació de la societat olotina, que ha fet gran la mostra gràcies a la seva col·laboració.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El formatge Idiazábal del País Basc no només ha estat present a la Fira de l’Embotit d’Olot aquest cap de setmana. És també l’element central del documental Un tros de formatge, que dóna a conèixer l’associació Nación Undúa a favor del dret a decidir i que aquest dissabte va ser projectat dins la Mostra Internacional de Documentals Olot.doc. Una de les sensacions de la Mostra Olot.doc d’aquest any ha estat el documental Olot.doc, que explica la història d’Albert Casals, un jove amb discapacitat que ha fet la volta al món en cadira de rodes. Una altra sensació va ser la història que presentava Tornar a Nàdia, sobre la vida d’una noia afganesa. La protagonista va acompanyar els espectadors olotins. Més de 1.600 espectadors han pogut veure algun dels documentals de la Vuitena edició de l’Olot.doc. L’organització de la Mostra agraeix la implicació de la societat olotina a l’hora de fer gran aquest esdeveniment sociocultural.

Deixa un comentari