Cesc Soy, del CEIP Castanyer, queda finalista del 7è Premi Sambori Òmnium

cesc_soy_premi_sambori

cesc_soy_premi_samboriEl santjoanenc Cesc Soy, alumnes del CEIP Castanyer de Sant Joan les Fonts, ha quedat finalista del Cicle inicial de Primària del 7è Premi Sambori Òmnium Cultural de la demarcació de l’Alt Ter. El veredicte del jurat ges va fer després de ser seleccionades les millors obres de les 239 que es van rebre.

Enguany hi han participat més de 4.700 alumnes i un total de 51 centres; 25 de la Garrotxa, 17 d’Osona i 9 del Ripollès. Ara Cesc Soy passarà a la fase final a nivell nacional juntament amb la resta de guanyadors de totes les categories. El Sambori es un premi de narrativa en català adreçat als centres educatius de tots els Països Catalans i que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres de totes les terres de parla catalana i difondre l’ús del català dins l’àmbit escolar, tot fomentant la imaginació, la creatitivitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

Deixa un comentari