La Marató de Sang de la Garrotxa vol arribar a les 1.500 donacions

marato_sang

marato_sangLa sisena Marató de Sang de la Garrotxa, que tindrà lloc el proper 4 de maig, intentarà superar la xifra de les 1.500 donacions, unes 150 bosses més respecte el seu màxim històric assolit el 2011. Olot és la ciutat de Catalunya on es recullen més bosses de sang en 12 hores, en proporció amb el nombre d’habitants de la ciutat.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

La demarcació de Girona és la que més bosses de sang aporta a Catalunya en relació amb els seus habitants, i de les set comarques de la província, la Garrotxa és on es fan més donacions; un exemple d’aquesta trobem amb la Marató de Sang d’Olot, que ostenta la millor mitjana per habitant de bosses recollides, aconseguida el passat 2011 amb 1.347 donacions. Tot i això, l’Associació de Donants de Sang pretén superar aquesta xifra, i superar les 1.500 bosses en l’edició que tindrà lloc el proper 4 de maig. 

 

Un any més, l’Hospici serà l’escenari on es desenvoluparà la Marató de Sang. Per a aquest 2013 l’organització està fent esforços per tal d’arribar a l’objectiu fixat, i per això hi haurà més llits i més metges que en les edicions passades. A la Marató també hi participaran els restauradors del grup Cuina Volcànica i els usuaris de casals d’avis i residències de gent gran de la ciutat. Durant la jornada, també hi haurà activitats de tot tipus i diferents exhibicions d’entitats de la Garrotxa, per tal d’atraure gent a la Marató. A tot Catalunya s’utilitzen cada any unes 270.000 bosses de sang

Deixa un comentari