La Garrotxa té ocupats un 75% dels seus allotjaments per Setmana Santa

TURISME_SETMANA_SANTA

TURISME_SETMANA_SANTALa Garrotxa es prepara per a una Setmana Santa plena d’activitats turístiques. La comarca ofereix una trentena de propostes programades des d’aquest diumenge i fins dilluns de Pasqua. Per primera vegada, també es disposa de paquets turístics amb l’objectiu d’atraure visitants a la comarca. En aquests moments, les xifres d’ocupació de la comarca estan pràcticament al mateix nivell de l’any passat per aquestes dates. El volum més important de reserves es concentren del dijous 28 al diumenge 31 de març quan, de mitjana, els establiments de la Garrotxa tenen el 75% de les places ocupades.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Les empreses d’activitats adherides a Turisme Garrotxa s’han reunit aquest dimarts amb l’objectiu de continuar treballant per oferir una oferta competitiva i de gran qualitat que permeti augmentar el nombre de visitants a la comarca.

“La descoberta dels volcans” és el paquet turístic pensat per aquesta Setmana Santa que s’ha començat a comercialitzar. Amb una estada de 3 nits (entre setmana –del 25 al 28 de març-) i dirigida a un públic de proximitat s’estrena aquest període de vacances. Tota la informació es pot trobar a la pàgina web de Turisme Garrotxa, on també es recullen la 30ena de propostes organitzades per Ajuntaments, entitats i Turisme Garrotxa amb les empreses del sector per atreure més visitants.

El mercat català amb 55% continua essent el visitant més freqüent a la Garrotxa, seguit del turistes de la resta de l’Estat Espanyol amb un 16% i un 10% de la resta d’Europa. Per aquesta Setmana Santa, les famílies i les parelles de Catalunya (Barcelona i rodalies) són les que més reserves han realitzat per passar aquests propers dies a la Garrotxa.

Deixa un comentari