L’Olot, l’Europa i el Cornellà empaten i mantenen la màxima tensió als primers llocs

futbol

futbolL’Europa, el principal perseguidor de la Unió Esportiva Olot, tampoc va poder passar de l’empat a ú al complicat camp del Figueres. D’aquesta manera la distància entre els dos equips segueix sent de tres punts. El Cornellà, que és tercer, també va empatar, en aquest cas a dos gols a casa contra la Rapitenca. Tot plegat posa molta emoció a la part alta de la taula i es preveu una recta final de temporada emocionant. 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El líder, l’Olot, s’avançava al Joan Baptista Milà gràcies a Carlos Martínez, que d’aquesta manera trencava la seva particular sequera golejadora. Poc després però, el Santboià de Quim Ayats igualava el matx en una de les primeres ocasions clares de què disposava gràcies a Pedro Garcia. A la represa i malgrat les alternatives el marcador ja no s’ha mogut. Després de la desfeta contra l’Olot, el Vilafranca de Puchi ha recuperat el bon camí iniciat fa unes setmanes. Ho ha fet, això sí, patint contra la Pobla de Mafumet. Els vilafranquins s’han avançat poc abans del descans amb un gol de Ferran Alabau. A la represa el matx s’ha decidit en un final d’infart. A tres minuts per l’acabament els tarragonins han igualat el matx gràcies a Fran Carbia i ja en temps afegit Valerio donava tres punts vitals al Vilafranca. Després d’una sèrie d’ensopegades el Gavà d’Albert Poch ha donat una alegria a la seva afició contra un rival directe. Als gavanencs els ha tocat remuntar aquest gol de Machado a la primera meitat. Ja a la represa la mala sort ha jugat una mala passada als maresmencs, que veien com el defensa Juan Carlos marcava en pròpia porteria. A pocs minuts per l’acabament, Masuet ha donat el gol de la victòria a un Gavà que es consolida a mitja taula. Per fi, Can Peixauet ha pogut gaudir de la primera victòria de la Grama d’aquest 2013. Ho ha fet contra el Júpiter en un inici amb opcions per inaugurar el marcador per a tots dos equips. Finalment han estat els gris grana els que s’han avançat amb un gol de Velillas. Un gerro d’aigua freda que ha despertat a la Grama aconseguint poc després l’empat de les botes de Pedro. Ja a la represa el partit ha perdut brillantor i el conjunt de Toni Romero ha aprofitat el desencert del Júpiter per endur-se el partit gràcies a Anselmo. I a Nou Barris repartiment de punts entre Muntanyesa i Rubí, dos equips amb interessos contraposats. Javi Sánchez per a l’equip rubinenc al primer temps i Pere Olivé a la represa per a la ‘Monta’, deixaven el marcador final en empat a 1. Un resultat que deixa els objectius: playoff d’ascens per al Rubí i la salvació per a la Monta, encara lluny d’assolir.

Deixa un comentari