La jornada a tercera deixa set empats i cap victòria visitant

manlleu_vic

manlleu_vicLa jornada 29 a Tercera ha presentat una gran igualtat entre els 20 equips. Hi ha hagut set empats, el màxim registra del curs, cap victòria visitant i els únics triomfs, locals, es decidien per la mínima, 2-1 tots tres. Us presentem algunes de les imatges més destacades de la jornada.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’empat va ser la nota dominant de la jornada 29 a Tercera. Set igualades, reeditant rècord de la temporada. S’apropa el final i la proximitat de les cites decisives iguala les forces. Marc Teixidor, del Figueres, estava a punt de trencar l’empat contra l’Europa. Amb el porter vençut apareixia Alex Cano, que avortava l’opció empordanesa. El màxim golejador de la categoria, Carlos Martínez, sumava la diana número 21 a Sant Boi, però poc abans havia fet l’impensable, errar aquesta clara opció. Pol Coll obtenia un fugaç trànsit del cel a l’infern. Marcava el gol que donava avantatge al Vic al minut 69. Ho celebrava colpejant el banderí de córner. I per aquest motiu veia la segona groga. Un Manlleu-Vic de notes positives, com la successió d’aturades del porter manlleuenc, Dani Barragán. El meta era protagonista també en les celebracions de l’empat final, corrent d’àrea a àrea i demanant a l’afició que avortés la invasió de camp. La nota negativa venia de la graderia. L’intolerable comportament puntual d’algú que va llançar dos gots i líquid al capità vigatà, Ramon Carrascal, va obligar l’àrbitre a parar el duel. L’àrbitre donava el gol a Aitor Casas, que és qui remata de cap. Però la diana bé podria ser de Fran Carbia, qui empeny la pilota al fons des de la línia… ni la repetició ens treu de dubtes.