El CPH Olot goleja el Codines (8-1) mostrant el seu millor joc

cph_olot-cassanenc

cph_olot-cassanencEls olotins del CPH Olot estan llençats i aquest cap de setmana van golejar el CP Sant Feliu de Codines per un contundent 8 a 1. Els 2 gols aconseguits per en Miki als 3 minuts de joc feien preveure que el partit el dominaria l’Olot i així ha estat. Gràcies a una bona defensa, deixant poques opcions als rivals i a bones jugades d’atac els gols han arribant fins al 5-0 en que s’ha acabat la primera part, els 3 gols han estat d’en Gerard, en Miki novament i l’últim en pròpia porta.

La segona part ha seguit igual, però sense tant de control olotí, així els de Sant Celoni han arribat mes a la porteria olotina, però sense massa perill. En aquesta part han anotat en Mati, per partida doble i l’Eloi de falta directa. El gol de l’honor visitant ha arribat cap al final del partit ja amb el 8-0 al marcador.