L’aeroport de Girona operarà amb 15 noves rutes aquest estiu

aeroport

aeroportL’aeroport de Girona començarà la temporada d’estiu amb 15 noves rutes, 14 de les quals són de la companyia de baix cost de Ryanair. A més, la direcció veu una aposta pel centre i l’est d’Europa, ja que és un mercat que encara no s’ha explotat.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’aeroport de Girona estrena fins a 15 noves rutes aquest estiu, tot i que la major part són de Ryanair. En aquest sentit, l’aerolínia de baix cost recupera algunes rutes que ja s’havien fet anys anteriors. Amb aquestes 15 rutes l’aeroport espera repetir el mateix nombre de passatgers que l’any passat, que es situava als 2 milions i mig de persones. De tota manera, l’objectiu de cares als propers anys és d’explotar el mercat del centre i est d’Europa. Un mercat que segons Costa encara no s’ha explotat. En aquest sentit, es preveu seguir ampliant les rutes que ofereix la companyia WizzAir. Uns dels destins que s’ha perdut aquesta temporada és la connexió amb Madrid. Malgrat que aquest vol l’utilitzaven prop de 135mil persones, la connexió amb l’ata velocitat a Girona ha comportat un desinterès per les companyies en seguir apostant per aquesta nova ruta. De tota manera, Lluís Costa creu que en un futur es podria recuperar la connexió amb la capital madrilenya.