Olot torna al modernisme amb una fira de més de trenta activitats

olot_modernista

olot_modernistaEl proper 6 i 7 d’abril Olot tornarà a l’època del modernisme. La ciutat acollirà més d’una trentena d’activitats relacionades amb aquest moviment, que va deixar una forta empremta a principis del segle XX. L’any passat ja es va dur a terme aquesta iniciativa, però la poca incidència que va tenir ha motivat a l’Ajuntament a canviar-ne les dates i avançar-ho pel proper cap de setmana.

 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

El modernisme a Olot és present en una vintena d’edificis repartits pel centre de la ciutat. Des de fa alguns anys, es vol potenciar aquest actiu de la capital garrotxina, i per això el proper 6 i 7 d’abril la ciutat viurà la segona edició del mercat modernista.

 

L’any passat es va viure la primera edició del ‘Descobreix l’Olot modernista’. Malgrat tot, la poca afluència que va tenir han motivat a l’Ajuntament a canviar-ne les dates.

Més d’una trentena d’activitats ambientaran la ciutat per traslladar-nos a principis del segle XX, quan el moviment modernista va gaudir del seu màxim esplendor. Entre els esdeveniments programats hi trobem visites guiades per descobrir alguna de les edificacions més emblemàtiques de l’època, cercaviles, tallers de vidre, així com un espectacle visual a la façana de la casa Solà Morales el dissabte a la nit, o fins i tot un carrusel dels anys cinquanta, que s’instal·larà a la plaça Major.