Comença la temporada d’estiu a l’Aeroport de Girona amb cinc noves rutes

aeroport_girona5

aeroport_girona5La temporada d’estiu ha començat a l’Aeroport de Girona, i ho ha fet coincidint amb el segon cap de setmana de Setmana Santa. Les 15 rutes noves han començat a funcionar i s’espera que l’estiu pugui salvar les xifres de l’hivern i permetre un creixement.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’Aeroport de Girona ja ha començat la seva temporada d’estiu i ho ha fet amb una bona afluència. Tot i ser el primer cap de setmana, el resultat ha estat positiu ja que ha coincidit amb el segon diumenge de vacances. L’aeroport preveu l’objectiu de mantenir la xifra de passatgers de l’any passat i ho farà oferint 15 rutes noves que es sumaran a les ja existents per sumar un total de 77 destinacions diferents. Molts dels turistes han aprofitat la Setmana Santa per viatjar i poder aprofitar aquests dies per conèixer i visitar els indrets de Catalunya. D’altres també han passat per l’aeroport de Girona però no amb d’intenció de quedar-se, sinó per fer escala i continuar el seu trajecte cap a una altra destinació. En tot cas haurem d’esperar una mica més per veure si el resultat d’aquest augment de rutes serà positiu i si la remuntada respecte aquest hivern no massa favorable, és possible.

Deixa un comentari