Es redueix l’atur durant mes de març gràcies a la Setmana Santa

turisme_setmanasanta

turisme_setmanasantaPrecisament la contractació al sector serveis durant la Setmana Santa ha afavorit el descens del nombre d’aturats a Espanya. Tot i així encara hi ha més de 5 milions de persones sense feina.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La Setmana Santa al mes de març ha fet reduir el nombre d’aturats a Catalunya en 1.126 persones, un 0,17% menys que en el mes de febrer. Tot i això, la xifra global és més alta que la de l’any passat. En total hi ha 664.000 sense feina, cosa que provoca que des del Departament d’Ocupació es mostrin prudents en la valoració d’aquesta tendència positiva. Pel que fa al conjunt d’Espanya, les oficines dels serveis públics de treball han registrat al març gairebé 5.000 persones menys que durant el mes anterior. Tot i així, encara hi ha més de 5 milions de persones sense feina. De fet, les xifres d’atur han augmentat en tots els sectors, excepte el dels serveis.