Instal·len un cinemòmetre al Vial Sant Jordi d’Olot

cinemmetre

cinemmetreInstal·len un cartell marcador de velocitats al vial Sant Jordi d’Olot, en l’encreuament amb l’Avinguda Bisaroques. L’objectiu d’aquest aparell és avisar de l’excés de velocitat dels conductors que passen pel tram. En aquest punt, el límit es troba als 30 quilòmetres per hora, a causa de la proximitat amb l’escola Volcà Bisaroques.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’Ajuntament d’Olot ha instal·lat, de forma temporal, un cinemòmetre -un aparell que assenyala la velocitat amb la qual van els vehicles que passen per sota- en l’encreuament del Vial Sant Jordi amb l’Avinguda Bisaroques. Amb aquest aparell es busca poder donar constància als conductors del seu excés de velocitat. En aquest punt, la velocitat màxima és de trenta quilòmetres per hora, a causa de la seva proximitat amb l’escola Volcà Bisaroques. Aquest aparell no té una finalitat sancionadora, o sigui, que passar amb excés de velocitat pel seu costat no comporta cap multa. Dies enrere, el cinemòmetre va estar instal·lat dues setmanes a l’Avinguda Països Catalans, prop del nou hospital, un altre dels punts d’Olot on es tendeix a córrer més del compte.