La Cooperativa La Fageda indicarà el consum preferent dels iogurts a 35 dies

Iogurts_Fageda_10861

Iogurts_Fageda_10861La Cooperativa La Fageda assegura que la mesura d’eliminar la data de caducitat dels iogurts era molt esperada, ja que la qualitat dels seus iogurts els permet posar un consum preferent a 35 dies des de la sortida del producte, i no es malbarataran tants productes.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La Cooperativa la Fageda valora molt positivament la mesura adoptada pel ministeri d’Agriculura, Alimentació i Medi Ambient per treure la caducitat als iogurts i canviar-la per un consum preferent. Segons la cooperativa, el consum de iogurt es pot allargar molt en el temps i, en cap cas, és perjudicial per a la salut. La Fageda pot garantir el 100% de la qualitat dels seus iogurts a 35 dies des de la sortida del producte, i així és com ho especificaran a partir d’ara en el seu etiquetatge. La Cooperativa canviarà la caducitat en els iogurts per la nova data de consum preferent tan aviat com els sigui possible.

Deixa un comentari