Els usuaris fan un balanç positiu de l’entrada en funcionament de la sortida oest de Girona

gioronaoest

gioronaoestDeu dies després de l’obertura de la sortida de Girona Oest de l’AP7, al barri de Domeny, les primeres percepcions són bones. Veïns i usuaris de la infraestructura consideren que suposa una millora per la mobilitat de la zona, i segons la policia municipal de la ciutat, la posada en marxa d’aquesta nova entrada a la ciutat, no ha comportat cap complicació en el trànsit.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Sortint de Salt, ens dirigim cap al centre de Girona, aquesta vegada però, optem per passar per l’autopista AP7, i sortir per Girona Oest, que tot just fa deu dies que s’ha obert al trànsit. En tan sols tres minuts, ens plantem al polígon de Domeny, i amb tres més, ja som al centre de la ciutat. Com nosaltres, hi ha molts usuaris que aquests dies fan aquest, o algun altra recorregut similar, i les primeres percepcions sembla que són prou bones. ENQ En aquests primers dies, la policia local de Girona no ha percebut cap incidència destacable. En els deu minuts que nosaltres estem gravant en aquest semàfor de Domeny, no s’hi aturen més de quatre vehicles a l’hora, i de camions grossos que es dirigeixin cap al centre no n’hi ha cap. Una sensació que també tenen els veïns de la zona. ENQ Els comerciants i treballadors de la zona, veuen molts avantatges en aquesta nova entrada la ciutat, i esperen que no només acabarà beneficiant a ells, sinó també a tots els barris propers al sector oest. ENQ De moment, per tant, la primera setmana de la posada en marxa d’aquesta nova entrada a la ciutat sembla que ha estat positiva. Ara faltarà veure com evoluciona amb els mesos, a mida que els conductors, ja siguin de la ciutat o de fora, la vagin coneixent. Recordem que la sortida oest de Girona s’acabarà de completar aviat amb els accessos de Fornells i de Vilademuls, que conformaran els vint-i-cinc quilòmetres de la Circumval·lació de Girona

Deixa un comentari