La Casa Solà-Morales s’il·luminarà durant la fira ‘Olot modernista’

llums_modernisme

llums_modernismeTot està a punt per la celebració aquest cap de setmana de la fira ‘Olot modernista’, que reviurà l’esperit de principis del segle XX a la ciutat. En aquesta fira es podran gaudir de parades, rutes guiades, vermuts a l’aire lliure o espectacles diversos; un dels més destacats és l’espectacle multidisciplinar ‘Les llums del modernisme’, que combina dansa, llums, música, projeccions i ombres xinesques.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’objectiu d’aquest espectacle és ressaltar la bellesa arquitectònica de la façana modernista de la casa Solà-Morales, i jugar amb la seva morfologia a base d’efectes lumínics i de so. Es tracta d’un espectacle inèdit a Catalunya, que tindrà lloc demà dissabte a partir de les 9 i les 11 de la nit. Aquest espectacle és el primer projecte que duu a terme l’associació cultural Muralla 15, un nou col·lectiu que es presenta en públic amb ‘Les llums del modernisme’.