El duatleta Nan Oliveras aconsegueix el primer lloc de la categoria Sub23 al Duatló de Vic

NanOliveras

NanOliveras

El duatleta olotí Nan Oliveras ha aconseguit el primer lloc en Sub23 i el segon en la categoria Absolut al Duatló de Vic d’aquest cap de setmana. Oliveras ha aconseguit aquest boníssim resultat després de fer 7,5 quilòmetres corrent, 34 en bicicleta i 3 més corrent juntament amb 500 participants més.

Ha estat una carrera que ha començat amb molta rapidesa i ja des dels primers metres l’olotí s’ha escapat juntament amb Roger Roca, que és el campió del món del duatló i Toumi Dahmani. En el tram de bicicleta Nan Oliveras ha pogut fer una escapada juntament amb l’excicilista ripollès Aleix Fàbregas, deixant enrere els altres duatletes. Ha atrapat més tard a Dahmani, deixant-lo enrere, i en els últims quilòmetres a Roger Roca. En l’últim tram de cursa, Roca ha sortit molt fort i ha arribat primer a la meta. A catorze segons ho ha fet Oliveras i a cinquanta segons Aleix Fàbregas. Aquest mes d’abril l’olotí participarà en dues competicions més com són la Mitja Marató d’Olot, el proper dia 14, i el Campionat d’Espanya Èlit de Duatló de Pontevedra, el dia 28, on té molts possibilitats de guanyar amb el Wild Wolf de Lugo Fluvial.