Trenta cantadors d’arreu dels Països Catalans participen al 4t Combat de Corrandes de Montagut i Oix

Corrandes

CorrandesDissabte, a Montagut i Oix, va celebrar-se la quarta edició del Combat de Corrandes. El combat va acabar a les 9 de la nit, cinc hores després del seu inici. El gran trimfador de la jornada va ser Albert Vidal, del grup Cor de Carxofa de Barcelona, que interpreten glosa a Catalunya. Al Combat de Ciorrandes han participat 30 cantadors, dels quals 5 eren de la Garrotxa, i la resta, d’arreu dels Països Catalans. Encara són molt pocs els participants de la comarca. Aquest any, l’organització, formada per l’assemblea d’Arran i Joves de Montagut, ha afegit el premi al millor cantador garrotxí perquè els garrotxins s’animin a participar. El guanyador de la primera edició del premi local ha estat per a Eduard Muntanya, de Riudaura.

Fes clic aqui per veure la notícia a l’OTV a la carta

Entre els participants d’aquest any, cal destacar la presència de Mateu Matas ‘Xurí’, glosador mallorquí de gran renom dins del món de la improvisació en llengua catalana. Xurí va oferir una mostra de glosa mallorquina a tots els assistents.

Deixa un comentari