El Taller Reyes de les Preses celebra la jornada de portes obertes

taller_reyes

taller_reyesEl sector primari encara té un pes específic a la Garrotxa i és gràcies a uns empresaris que mantenen els seus negocis dedicats a l’agricultura però també a la jardinera i la gestió dels boscos. És per aquest motiu que el Taller Reyes de les Preses ha celebrat aquest diumenge una jornada de portes obertes perquè els professionals, però també el públic en general, puguin veure treballar tot tipus de maquinària. El bon temps ha acompanyat i les exhibicions s’han fet en diversos espais del polígon industrial del municipi. Aquesta jornada també serveix perquè els professionals del Taller Reyes puguin aconsellar al client a través de les demostracions.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Deixa un comentari