La fira ‘Descobreix l’Olot Modernista’ conclou amb bones xifres de participació

Modernista_6365

Modernista_6365Olot ha sortit al carrer amb la fira ‘Descobreix l’Olot Modernista’. Les activitats proposades han gaudit de bona participació, com el carrusel de la plaça Major d’Olot, per al qual s’han repartit 2.400 tiquets. Els firaires també n’han quedat satisfets i la població, que ha percebut l’esforç de l’Ajuntament per proposar activitats atractives als ciutadans.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Olot ha viscut al llarg de tot el cap de setmana la 2a Fira Modernista. La capital garrotxina ha viatjat fins a principis de segle XX per tal de descobrir el llegat modernista que va deixar l’època a la ciutat. Entre les activitats proposades, els ciutadans han pogut participar d’una passejada amb acompanyament musical o un mercat ambientat en el modernisme. El carrusel de mitjans del segle XX instal·lat a la plaça Major ha gaudit d’una especial participació. Al llarg del cap de setmana s’han arribat a repartir 2.400 tiquets per gaudir d’aquesta atracció. Entre el programa d’activitats proposat, també han destacat les visites guiades pels edificis modernistes. El que més ha impressionat el públic ha estat l’espectacle ‘Les llums del modernisme’, que es va oferir dissabte a les 9 i les 11 de la nit. L’espectacle era el primer projecte que duia a terme l’associació cultural Muralla 15, un nou col·lectiu que es presenta en públic amb ‘Les llums del modernisme’. Els ciutadans han valorat molt positivament aquesta proposta de l’Ajuntament d’Olot. Els olotins i olotines han percebut un esforç per part de l’administració local per oferir activitats atractives a la ciutat durant els caps de setmana.

 

Deixa un comentari