Es posa en marxa el web km-0.cat per distribuir productes de proximitat

km0

km0No deixem el productes de proximitat per explicar el naixement d’un web que pretén ampliar el radi de distribució. Es diu Km-0.cat. Aquest portal aplega 24 productors d’aliments tan diversos com carn, llet, llegums, oli o vi i de moment atendrà els clients de les demarcacions de Girona i Barcelona.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

A partir d’aquest cap de setmana aquest foie de Santa Eulalia de Ronçana, aquest vi ecològic del Penedès, aquestes cebes de Lliçà d’Amunt o aquest oli de Garriguelles estaran a disponibles al web Km 0.cat. L’Associació de Joves Agricultors ha posat en marxa aquest portal per apropar els petits productors als petits consumidors. El projecte Km0 ja funcionava en restaurants i comerços i ara dona el salt a la xarxa. De moment només distribuirà productes a Barcelona i Girona però la intenció és incloure aviat Lleida i Tarragona. L’oferta del web cobreix les diferents necessitats de la cistella de la compra amb els productes de 24 productors. Alguns ja venien per internet però per altres és el primer contacte amb la venda online. Les comandes, que gestiona un centre logístic situat a Tona, s’entreguen un dia per setmana i les despeses de transport van a càrrec del client. A partir dels 100 euros de comanda l’enviament serà gratuït.

 

Deixa un comentari