L’ACO i l’Ajuntament d’Olot reben el Premi a la Iniciativa Comercial de la Generalitat

Premi_comer_14680

Premi_comer_14680L’Ajuntament i l’Associació de Comerciants d’Olot han rebut el reconeixement de la Generalitat per la iniciativa d’embellir els locals comercials buits a la ciutat i trobar-los una utilitat pràctica, com el fet d’utilitzar-los per promocionar altres establiments.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Concretament, l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, i la presidenta de l’Associació de Comerciants d’Olot, Mercè Soler, van rebre el Premi a la Gestió Pública, de mans del president de la Generalitat, Artur Mas, aque ahir va lliurar els Premis a la Iniciativa Comercial i als Establiments Centenaris. El consistori olotí ha estat l’única administració local catalana reconeguda en aquesta edició dels guardons.