Els hàbits poc saludables provoquen més casos d’al·lèrgies

allergies_169_118

allergies_169_118Cada cop són més les persones que pateixen al·lèrgies primaverals. Aquest creixement no respon només a factors externs, sinó també a una acumulació d’hàbits poc saludables, com l’estrès o la mala alimentació. Les al·lèrgies provocades per aquests models de vida poden ser curables introduint hàbits saludables al dia a dia.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Les pluges d’aquests dies han fet que la primavera hagi començat menys amenaçadora per als al·lèrgics, però no cal refiar-se. Aquests dies, als al·lèrgics els toca treure de l’armari els remeis naturals o els medicaments que els fan més passable aquesta època de l’any. La primavera accentua els símptomes de les persones que són al·lèrgiques, un sector de la població que cada cop és més nombrós. Contràriament al que pot semblar, l’augment del nombre de persones que pateixen al·lèrgies no respon a factors externs o evolutius, sinó als hàbits poc saludables que la societat està adquirint. Les al·lèrgies que tenen el seu origen en l’estrès o la mala alimentació són fàcils de pal·liar si s’adquireixen hàbits saludables. El tractament de les al·lèrgies necessita de constància i, en la majoria de casos, paciència perquè passin aquests mesos, els de la primavera, que accentuen els seus símptomes.