Blue Jet, la nova companyia aèria catalana, connectarà Girona amb Madrid

aeroport1

aeroport1Una nova companyia aèria, la catalana Blue Jet, connectarà Girona amb Madrid a partir del setembre. D’aquesta manera, es recuperarà una de les connexions més reclamades des del territori. A l’estiu també unirà Girona amb Palma, Eivissa, Menorca i Nador.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Després que Ryanair abandonés la ruta Girona-Madrid el passat mes d’octubre, el tren d’alta velocitat va quedar com l’única alternativa per fer aquest viatge directament. Sembla, però, que aquesta opció no satisfà la majoria de passatgers ja que la durada del trajecte fa gairebé impossible anar i tornar el mateix dia. Aquesta problemàtica desapareixerà a partir del mes de setembre amb la ruta que Blue Jet farà entre Girona i la capital de l’estat, amb dos vols diaris d’anada i tornada. Blue Jet, a més, operarà des de final de juny i durant tot l’estiu, vols a les Illes Balears des del mateix aeroport de Girona i també des de Reus. L’aerolínia no serà de baix cost, però fixarà uns preus ajustats

x