Convoquen un concurs de rodolins per acompanyar l’auca dels 20 anys del Servei de Català d’Olot i la Garrotxa

auca_20_anys

auca_20_anysEl Servei de Català d’Olot i la Garrotxa va celebrar els vint anys d’existència durant el 2012. Per tal de repassar la feina feta pel Consorci per la Normalització Lingüística, el Servei de Català vol fer una auca que consti de vint vinyetes. Els dibuixos han estat fets pels nois i noies del taller de còmic i il·lustració de l’Escola Municipal d’Expressió, però ara els cal un rodolí per explicar-les.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Per aquest motiu han obert un concurs participatiu, per tal que els garrotxins omplin aquesta auca amb les seves rimes. El termini de presentació de rodolins s’acaba el 24 de maig, i es pot consultar els dibuixos al bloc del Servei de Català d’Olot i la Garrotxa. Les bases sobre com presentar aquests rodolins es troben al mateix bloc.

Deixa un comentari