Les pressions veïnals obliguen a Càrniques Vall d’en Bas a modificar el projecte d’ampliació

Carnisques_Bas_107

Carnisques_Bas_107L’escorxador Càrniques Vall d’en Bas ha hagut de refer el projecte d’ampliació de les instal·lacions que l’Ajuntament li havia aturat arran de les queixes dels veïns de la zona. Les bigues metàl·liques que va començar a instal·lar sobrepassaven quatre metres l’altura permesa en el pla especial de la zona, que és residencial, i contravenien l’autorització de la comissió d’Urbanisme. L’empresa vol construir una superfície a sobre de l’actual per traslladar-hi l’activitat de l’escorxador. Tot i haver refet el projecte, els veïns de la zona mantenen que l’ampliació pot ocasionar-los molèsties, per l’increment de l’activitat que comportarà i, per tant, el trànsit de camions.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els veïns asseguren que quan van adquirir els habitatges, hi havia el compromís de no deixar ampliar l’empresa, i que les noves instal·lacions es farien en una zona industrial. L’Ajuntament recorda que és una zona requalificada com a residencial i que l’ampliació ha de complir la normativa vigent en el pla especial.

Deixa un comentari