Obre les portes l’Expojove, el saló de la formació i l’ocupació de Girona

expojove

expojoveAquest dimecres s’ha donat el tret de sortida a l’Expojove, el saló de la formació i l’ocupació de Girona, on des d’avui i fins divendres es preveu que hi passi més de 5mil alumnes de centres gironins. La intenció del saló, es orientar i donar un impuls a tots els joves que acaben els estudis obligatoris.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El gran dilema de com encarar el futur professional és molt habitual quan arriba l’adolescència, i al final de l’educació obligatòria. Justament, per encaminar als joves quan els arriba aquest moment, aquest és el vuitè anys que quan arriba aquesta època, a Girona s’hi fa l’Expojove, el saló de la formació i l’ocupació, que aquest dimecres s’ha inaugurat. Un dels grans reptes que es planteja el saló, és justament aconseguir que els alumnes que acaben els estudis obligatoris continuïn estudiant, que és justament un dels punts febles del nostre país respecte Europa. Al saló, que es troba a Fira de Girona fins divendres, ofereix tant informació dels diferents centres i estudis, com xerrades sobre formació universitària o professional, o estades a l’estranger entre altres.