‘T de Teatre’ presenta la seva ‘Aventura!’ a Olot

aventura

aventuraEl grup d’actrius de ‘T de Teatre’, conegudes per sèries televisives com Jet Lag, seran aquest divendres (21.00) al Teatre Principal per presentar la seva última comèdia al públic olotí.

Es tracta d’ ‘Aventura!’, i ens planteja la història de sis socis d’una empresa de Barcelona que reben una oferta de compra per part d’una empresa xinesa. Tot i que el seu negoci no va malament decideixen vendre, però el que no saben és que els asiàtics volen comprar a una de les seves sòcies, i no l’empresa. La proposta porta el segell d’Alfredo Sanzol, que repeteix com a director amb la companyia, amb una comèdia que ens parla de la valentia i la por i sobretot, de l’aventura de la vida, posant-hi una bona dosi d’humor al més pur estil de ‘T de Teatre’. Les entrades poden comprar-se a Can Tricheria o la web del Teatre Principal d’Olot, amb preus que van dels 6 als 20 euros.