L’Olot perd la imbatibilitat a casa amb una golejada del Palamós (2-5)

ueolot_palamos

ueolot_palamosEl derbi d’avui era històric, perquè no es produïa des de feia 26 anys, i ha acabat amb un resultat també és històric: 2-5, semblant al de fa tres dècades (1-5). L’Olot no només ha perdut la imbatibilitat a casa aquesta temporada sinó que, a més, ho ha fet amb una golejada contundent davant del Palamós, un rival que ha sabut aprofitar l’avantatge numèric sobre el terreny de joc.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

I això que el partit ha començat favorable als interessos olotins. Uri ha fet una jugada molt ràpida per la banda dreta, ha retallat al seu marcador i ha superat superant Batrina per baix al pal curt (1-0). Era el minut 14 de la pimera. Però l’alegria pels de Julio Bañuelos ha durat ben poc i quatre minuts més tard (19′) els del Baix Empordà ham empatat el partit amb un golàs d’Ivan Díaz, que ha rematat una bona centrada. El Palamós ha seguit s’ha crescut amb l’empat i la insistència ha tingut premi (32′) quan Revert ha fet una bona rematada de cap dins l’àrea marcant l’1-2. Així s’ha arribat al descans.

A la represa Bañuelos ha fet els primers canvis, Roca i Peña han substituït Francolí i Raúl. I sembla que la tàctica donava fruits perquè l’Olot ha tingut diverses ocasions per empatar el partit. Roca ho ha provat des de gairebé el mig del camp quan han vist el porter avançat. L’enfrontament s’ha complicat pels locals quan Serra ha vist la segona targeta groga i ha deixat l’equip amb deu. Amb inferioritat numèrica els olotins han vist com el Palamós ampliava distàncies amb l’1-3 (70′). De nou Revert marcava en la falta que ha significat l’expulsió del jugador olotí. I quan l’Olot encara no s’havia refet de la diana rival, l’àrbitre ha assenyalat penal favorable al Palamós que no han desaprofitat, pujant l’1-4 al marcador de l’estadi. Enmig de la màxima intensitat, Jordi Roca ha retallat distàncies amb el 2-4. Però les esperances s’han esvaït del tot quan els visitants han fet el definitiu 2-5, aprofitant un rebot dins l’àrea. Amb aquest resultat l’Olot perd la imbatibilitat a casa i deixa escapar tres punts molt importants. Tot i que els olotins segueixen líders, el Cornellà ara és el segon a només un punt després d’empatar al camp del Júpiter (1-1). L’Europa li ha cedit aquest lloc perquè ha perdut al seu camp contra el Manlleu (2-3).

Després del partit l’entrenador de l’Olot, Julio Bañuelos, ha volgut assumir tota la responsabilitat de la derrota d’avui. Bañuelos, aparentment afectat, ha felicitat al Palamós “perque ha fet un gran partit i ens ha derrotat merescudament”. Certament el tècnic ha reconegut que ningú s’esperava aquesta derrota “però el futbol és així i no hem de buscar excuses”.