Uns hotelers de Besalú acusats de fingir un robatori per 350.000 euros asseguren que van cometre “errors de càlcul”

fonda_siques_acusats

fonda_siques_acusatsTres hotelers de Besalú acusats de fingir un robatori per valor de 350.000 euros per cobrar de l’assegurança admeten que van cometre “errors de càlcul” quan van fer l’inventari dels objectes sostrets però asseguren que no hi va haver “mala intenció”. La fiscalia acusa els germans, sisena generació d’hotelers de la Garrotxa, d’un delicte de simulació de delicte i un altre d’estafa. Un dels acusats, Francesc Xavier Ventura, va ocupar el càrrec de director d’Arquitectura i Habitatge durant la presidència de Jordi Pujol. Els acusats afirmen que el robatori a l’hotel Can Güell va ser real. “No ho vam fingir, l’únic que hem aconseguit és ser la riota de tota la comarca”, ha afirmat una acusada.

Deixa un comentari