22 equips prebenjamins gaudeixen de la Supercopa de Futbol 7 de la Garrotxa

F7_prebenjami_1510

F7_prebenjami_1510Les instal·lacions del club de futbol i l’escola de Sant Roc van acollir dissabte la 21a edició de la Supercopa de Futbol7 prevenjamí. 22 equips de nens d’entre 8 i 9 anys, bàsicament de la Garrotxa, van disputar partits durant tot el dia amb cap més objectiu que el de divertir-se i fer esport sense buscar equips campions.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

270 nens de la categoria prevenjamina de futbol van gaudir dissabte, de les 10 del matí i fins les 7 de la tarda, d’una diada de bon temps i d’esport en equip a la 21a edició de la Supercopa de Futbol 7. Els joves esportistes van jugar com a mínim sis partits de 12 minuts contra equips comarcals escolars, bàsicament de la garrotxa, però també de la Selva i el Ripollès, en tres camps habilitats tant a les instal·lacions del Club de Futbol Sant Roc com dins de l’escola del barri. La filosofia d’aquesta competició, coordinada pel Consell Esportiu de la Garrotxa, no és competitiva. L’objectiu és practicar l’esport mentre els nens es diverteixen, i tots acaben obtenint una medalla. Tot i l’esforç del Consell Esportiu, l’esperit competitiu també aflora entre els integrants d’aquests joves equips de futbol. La jornada va comptar amb un dinar popular en què hi van participar 270 persones. Entre pares i fills, prop d’un miler de persones van gaudir d’aquesta activitat. La propera Supercopa de Futbol 7 serà la de la categoria benjamí. Serà el proper 4 de maig a les instal·lacions de la Canya.