El CV Olot guanya el CV Barberà (3-1)

club_volei_olot

club_volei_olotEl CV Olot guanya el CV Barberà (3-1), tornant així en la dinàmica guanyadora de les últimes setmanes. El Barberà va arribar amb molts jugadors i un sis inicial molt alt i fort. Davant això l’Olot va saber jugar amb ordre i malgrat la lesió del lliure Lluís Fajula, la defensa i la recepció acceptables permetien els atacs contundents, sobretot de Marc Busquets.

Els visitants no es van rendir mai i en el segon set van sorprendre als olotins, però l’entrada a la pista d’en Kike i una nova distribució de jugadors, vàren tornar a posar les coses al seu lloc. 

Per altra banda, en la primera divisió sènior femenina del campionat de Catalunya, l’Olot va guanyar al Tiana (3-2). Remuntada seria el titular d’aquest partit no apte per patidors i que deixa un molt bon gust de boca. Es jugava el quart parcial amb resultat advers 1-2 i un 0-5 en el set, que no feia preveure rés de bo en un moment de total desconcert. En aquest moment l’entrenador olotí va demanar temps mort per intentar capgirar la situació, que era límit. Els efectes del temps mort varen ser quasi inesperats, les jugadores s’ho varen començar a creure i, punt a punt, amb el suport de la grada anaven caient els punts fins a un 25-13 que va representant un bany a les jugadores del Tiana. Quedava rematar la feina en el tie-break i les jugadores olotines no varen fallar portant a terme una gesta per com havien estat anant les coses durant el partit, i com a colofó a l’esplèndida temporada que estan portant a terme. 

 

 

x