Presenten el Fòrum IMPULSA que enguany aposta per ‘compromoure’s’

josep_lagares

josep_lagaresEls dies 26 i 27 de juny Girona acollirà una nova edició del Fòrum Impulsa, que arriba amb la intenció de consolidar-se en la seva quarta edició com a catalitzador d’impacte positiu per als joves. Enguany, el fòrum, que presideix el garrotxí Josep Lagares, es celebrarà durant dos dies, i no un de sol com fins ara. La primera jornada estarà dedicada als premis Fundació de Príncep de Girona.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El Fòrum Impulsa arriba aquest any a la seva quarta edició, amb la intenció de consolidar-se en la potenciació de l’actitud emprenedora en els joves i construir una generació de nois i noies amb valors, actituds, capacitats i projectes amb ganes de millorar el món. Per primera vegada, el Fòrum Impulsa es celebrarà al llarg de dos dies, ja que segons els organitzadors calia donar més entitat i protagonisme als Premis Fundació Príncep de Girona, que enguany guardonen a Felipe Campos amb el premi Social; Oriol Mitjà, en el camp d’Investigació Científica; Catalina Hoffmann, amb el premi empresa; Auxiliadora Toledano, en Arts i Lletres; i la Fundación Novia Salcedo com a entitat. Les activitats del Fòrum però, no es centraran només en els dos dies de ponències i tallers a Girona, sinó que també es faran activitats complementàries a Olot o Barcelona. La major part d’activitats es faran a l’Auditori-Palau de Congressos de Girona i Fira de Girona, i comptarà amb més de 1.400 convidats, la meitats dels quals són menors de 35 anys.

x