Imputen un conductor que circulava a 223 km/h per l’A-26

cotxe_exces_velocitat

cotxe_exces_velocitatAgents dels Mossos d’Esquadra han imputat a un veí d’Olot de 32 anys un delicte contra la seguretat viària, per conduir amb una velocitat penalment punible. Pels volts de les tres de la tarda del 13 d’abril, els agents realitzaven un control de velocitat a la carretera A-26, a l’altura del terme municipal d’Argelaguer. Els agents van detectar aquest conductor, que circulava amb el seu turisme a 223 quilòmetres per hora, en direcció Olot.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els policies van aturar el vehicle, van identificar el conductor i van imputar-li un delicte contra la seguretat viària, tipificat a l’article 379 del Codi Penal, atès que va sobrepassar en més de 80 km/h el límit de velocitat permès, que en aquest punt de via és de 100 km/h. L’home va quedar citat per tal de declarar davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot.

x