Arrenca el cicle ‘Concerts d’agost’ de Castellfollit de la Roca, que manté l’aposta per la música de la Garrotxa

L’Ajuntament de Castellfollit de la Roca ha programat diversos concerts a la fresca els dijous del mes d’agost. Es tracta de la tercera edició d’aquest cicle, que vol potenciar les creacions i la música de la comarca. ‘Concerts d’agost’ comença avui a la Plaça Major del poble amb Pascal Trio.  El músic d’Olot, Miquel Pascal amb la companyia de Ferran Massegú i Dani López oferiran un concert de jazz gratuït. El proper dijous, serà el torn de Constan, en format trio amb Miquel Grifell i Manel Gaspar, a l’Església Vella Museu. El dia 31, Joan Bramon posarà el punt i final al cicle des d’un espai singular: el mirador de la punta de la cinglera. Tots els concerts comencen a les 10 del vespre.