L’ANC organitza una cercavila independentista destinada al públic més jove

anc_acteolot

anc_acteolot“…i els petits catalans, en un gran país viuran”. Aquest és el títol de les activitats que ha programat l’Assemblea Nacional Catalana d’Olot i Garrotxa per la Independència (ANC) per aquest proper dissabte 27 d’abril i amb col·laboració de diverses entitats comarcals. L’ANC els dirigeix exclusivament als més menuts “com a futurs ciutadans governats d’una Catalunya lliure dins Europa”.

Es actes arrencaran a les 17.45 amb tres cercaviles simultànies pels carrers de la ciutat, amb sortides a la Plaça del Carme, Sant Rafel i l’ajuntament) amb el Porc i el Xai de l’AOAPIX, l’Almogàver de la Penya Barcelonista Almogàvers Garrotxins i el Nen de Rialles, acompanyats pels grallers i timbalers de la Garrotxa. Les cercaviles es trobaran al Firal on es farà una xocolatada amb coca. Precisament al Passeig d’en Blay hi haurà ball de bastons i la rapsoda Dolors Aqué presentarà l’acte i explicarà el conte ‘Les plomes robades”. 

 

Deixa un comentari