L’Assemblea de Mestres de la Garrotxa es manifesta contra les retallades i la LOMCE

manifestacio_escoles

manifestacio_escolesNo tot van ser celebracions per la diada de Sant Jordi. Ahir també va ser un dia de reivindicacions: l’Assemblea de Mestres de la Garrotxa, creada fa tot just quinze dies, va manifestar-se davant l’Ajuntament d’Olot. Ho va fer contra a les propostes polítiques de la Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa que proposa el Ministeri d’Educació, així com les retallades econòmiques que afecten a la comunitat escolar. Mig centenar de persones van donar suport a la concentració. La manifestació, convocada a nivell de tot Catalunya, va ser impulsada pel Marc Unitari de la Comunitat Educativa.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Deixa un comentari