Acorden no tancar cap de les quatre llars municipals d’Olot si s’arriba als 225 alumnes matriculats

llar_sant_pere_martir

llar_sant_pere_martirL’Ajuntament d’Olot i les Associacions de Mares i Pares de les llars d’infants municipals han arribat a un acord arran de l’hipotètic tancament de la llar de Sant Pere Màrtir; no es tancarà aquesta guarderia ni tampoc les altres tres municipals en el cas que s’arribi als 225 alumnes matriculats abans del 14 de juny. Per aconseguir-ho, s’han pres algunes mesures per millorar l’oferta. En cas contrari, es tornaria a plantejar la proposta inicial.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Fa uns dies l’Ajuntament d’Olot va plantejar tancar la llar d’infants municipal de Sant Pere Màrtir, arran de la previsió de falta de matriculats en relació amb les places disponibles a les guarderies municipals. Aquesta proposta va generar polèmica a l’Associació de Mares i Pares de les llars d’infants, i des de llavors s’han succeït les reunions per arribar a un acord, que va arribar dilluns. El nou plantejament assegura que es mantindran obertes les quatre guarderies en el cas que es matriculin 225 infants. Per tal d’aconseguir la xifra, s’han ideat mesures per millorar l’oferta, mitjançant la flexibilització horària dels treballadors. Així, es crea una quota específica de mig dia per a aquells pares interessats, o bé s’ofereix la possibilitat d’inscriure els nens durant el mes de juliol, entre diverses mesures. També es començarà la jornada a partir de tres quarts de vuit del matí, un avançament d’horari que no suposarà una quota extraordinària pels pares. En el cas que no s’arribi al nombre de matriculats el dia 14 de juny, moment en què es tanquen les inscripcions, es retornarà a la proposta inicial del consistori.

Deixa un comentari