Les reclamacions a Catalunya Caixa per la comercialització de productes tòxics supera els 913 mil euros a la Garrotxa

CATALUNYA_CAIXA_PREFERENTS_26

CATALUNYA_CAIXA_PREFERENTS_26Les reclamacions que l’Oficina de Consum de la Garrotxa ha tramitat de clients de Catalunya Caixa amb participacions preferents o deute subordinat perpetu ja superen els 913 mil euros. A partir d’ara, els clients de Catalunya Caixa amb deute subordinat amb venciment també poden acollir-se a la via arbitral perquè els retornin els diners. Qui també s’ha adherit a la via arbitral és Bankia. Els seus clients ja poden començar a reclamar.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els clients de Catalunya Caixa de la Garrotxa amb participacions preferents o deute subordinat, han presentat reclamacions a l’Oficina de Consum de la Garrotxa per un valor total de més de 913 mil euros. Però els euros compromesos per Catalunya Caixa a la Garrotxa són molts més, ja que molts dels clients afectats per productes tòxics des de les oficines que l’entitat té a Olot encara no s’han adreçat a l’Oficina de Consum. De moment, el valor de les reclamacions recollides només a la Garrotxa, ja representa un dels 31 milions que Catalunya Caixa té dels seus clients a través d’aquests productes financers tòxics i que la Generalitat ja ha ordenat tornar al 100%. Alguns dels processos tramitats per la via arbitral a l’Oficina de Consum ja s’han resolt de manera favorable, i Caixa Catalunya els ha retornat la totalitat dels diners. Fins ara només han pogut acollir-se a la via arbitral els clients amb preferents o deute subordinat perpetu. A partir d’ara, segons ha anunciat el Fons de Reestructuració Ordenada Bancària, el FROB, els clients de Catalunya Caixa amb deute subordinat amb venciment també poden acollir-se a la via arbitral perquè els retornin els diners. Qui també s’ha adherit a la via arbitral és Bankia. Els seus clients ja poden començar a reclamar. L’Oficina de Consum de la Garrotxa s’ofereix als ciutadans per informar-los i ajudar-los sobre tot allò referent a productes financers tòxics.

Deixa un comentari