Arriba als cinemes la tercera entrega de ‘Iron Man’

iron_man

iron_manLa cartellera cinematogràfica de la setmana té tres estrenes ben diferents i per a tots els públics. A ‘Iron Man 3’ de Marvel, el descarat però brillant empresari Tony Stark s’haurà d’enfrontar a un enemic amb un poder desconegut. Quan Stark comprendrà que el seu enemic ha destruït l’univers personal, s’embarcarà en una recerca per trobar als responsables. Un viatge que posarà a prova la seva destresa una i una altre vegada.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

I dels superherois a un drama romàntic, el de la pel·lícula ‘To the wonder’. Neil, protagonitzat per Ben Affleck, un nord americà aspirant a escriptor i Marina, Olga KURYLENKO, una mare soltera europea, es coneixen a París i gaudeixen d’un moment d’idil·li a l’illa francesa de Sant Michel, envoltant per les sensacions d’estar de nou enamorats. Després d’uns anys d’una relació envejable, Neil toparà amb una altre dona que li desperta encara més força: Jane, protagonitzada per Rachel McAdams, una vella amiga de la infància. Neil serà fidel o aprofitarà per canviar la seva vida?.

I la última novetat d’aquesta setmana és un thriller d’intriga, una coproducció argentina espanyola amb Ricardo Darín com a principal actor. Roberto Bermúdez, un advocat i professor especialitzat en dret penal, està convençut que Gonzalo, un dels seus alumnes més brillants, és l’autor del brutal assassinat d’una dona a la Facultat de Dret. Decidit a demostrar la seva versió del crim, empren pel seu compte una investigació que l’acabarà obsessionant.