El CB Garrotxa té opcions d’evitar la promoció de descens després de guanyar el Pineda (69-57)

cbgx

cbgxEl Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc dóna un altre pas important per evitar la promoció de descens al guanyar el Pineda, per 69 a 57, en el partit disputat el passat dissabte al Pavelló d’Esports de Sant Joan les Fonts. Es tracta de la tercera victòria consecutiva del combinat de Xevi Sala, que va ser superior en el rebot, i on els 36 punts de Xevi Corcoy van ser vitals per guanyar.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El Pineda va estar desencertat en atac, i poc convençut en anar sempre a remolc en el marcador. Ara, per no jugar la promoció d’ascens, el Garrotxa ha de guanyar a casa el proper dissabte, contra un rival directe com el Ripoll, que es troba només una victòria per sobre dels santjoanencs. Per tant, el derbi gironí es converteix en un enfrontament dramàtic per la permanència.