Sense rastre del mosso d’esquadra que va desaparèixer divendres

david_piella

david_piellaEls Mossos d’Esquadra, els Bombers i els Agents Rurals segueixen buscant a David Piella, un agent del cos de policia que va desaparèixer aquest divendres de la Canya, on resideix. Piella té 34 anys i va marxar de casa seva deixant una nota a la seva família, que no té cap notícia d’ell des de divendres. 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El divendres les tasques de recerca van començar als municipis més propers de la seva residència, entre la Vall de Bianya i Sant Joan les Fonts però segons informa el diari El Punt Avui, com a punt de referència orientatiu es va mirar el sistemba 3G del seu mòbil i es va comprovar que les coordenades corresponen a una zona compresa entre Lladó i Beuda, a prop de la Mare de Déu del Mont i de la carretera GIP-5237. L’agent David Piella treballava fins fa poc a la comissaria dels Mossos d’Esquadra d’Olot, tot i que des de fa un temps estava de baixa. Segons els cossos de seguretat, al llarg de les últimes hores s’han restrejat nombrosos municipis i zones com el pantà de Boadella, Ripoll, Campdevànol, Albanyà o Sant Llorenç de la Muga, gràcies a la col·laboració de diferents equips, entre els quals els GRAE, especialitzats en la recerca de persones en espais de difícil accés. De moment, però, no hi ha cap novetat de Piella.