Es redueix la taxa d’abandonament escolar en un 7%

escola_estudi

escola_estudiCatalunya ha reduït la taxa d’abandonament escolar prematur en el últims tres anys. Aquesta reducció retalla la distància que hi havia amb la mitjana europea, encara que aquesta segueix una mica allunyada.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’abandonament educatiu prematur ha baixat prop d’un 7% en els últims tres anys. Un fet que entra dins els objectius europeus, tot i que queda enrere de la dada fixada en el projecte Europa 2020 en què s’ha de passar del 26% actual a només el 15 abans d’arribar a l’any 2020. A més, aquest informe revela la importància que té l’educació que reben els nens des de casa en els temps de lleure. Precisament, s’ha arribat a la conclusió que aquells alumnes amb unes condicions socials menys favorables consumeix més hores de televisió i realitzen més activitats sedentàries. Per últim, Martínez assegura que l’educació a Catalunya està molt polaritzada, ja que prop d’un 30% dels catalans tenen estudis superiors i el 45% tenen uns estudis bàsics o inferiors.

Deixa un comentari